Prodajete Vaše plovilo?

  • Podaci o plovilu

  • Podaci o vlasniku

Prilikom pozivanja naše web stranice, web poslužitelj prijavljuje u svrhu osiguravanja adekvatne informacije i sigurnosti sustava za svaki zahtjev slijedeće podatke: IP adresa, korisničko ime, datum i vrijeme pristupa, kao i tehničke informacije preuzete sa web portala, korišteni preglednik i pristupni URL.

Osobni podaci kao što su vaše ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa se ne prikupljaju, osim ukoliko te podatake ne stavite dobrovoljno na rapolaganje na za to predviđenim mjestima (npr. za obradu Vaših zahtjeva  u okviru naše djelatnosti). Osobni podaci koje dajete obrađuju se samo u svrhu postupanja s vašim zahtjevom ili odgovaranjem na vaš zahtjev. Prijenos tih podataka trećim stranama nije moguć.

Pravo na informacije: Imate mogućnost traženja potvrde o tome dali ćemo i u kojoj mjeri obrađivati vaše podatke.

Pravo na ispravak: Ukoliko se osobni podaci neprekidno ili neispravno obrađuju, možete u bilo kojem trenutku zatražiti ispravak ili nadopunu.

Pravo na brisanje: Također je moguće zatražiti brisanje vaših osobnih podataka ako su obrađeni nezakonito ili obrada neprimjereno ometa vaše legitimne interese.